login
Contenthuis

Voor consumenten

Heeft u een boek, e-book of luisterboek gekocht in een webshop, dan is de kans groot dat Contenthuis er voor zorgt dat u uw aankoop in uw (elektronische) brievenbus krijgt. Heeft u vragen over uw bestelling, een probleem met het lezen van een e-book of is er iets mis met uw bestelling, dan helpt de afdeling Klantenservice u verder. Contenthuis wil het bestelproces van boeken zo optimaal laten verlopen zodat u zo snel mogelijk van uw boeken kunt genieten. Veel leesplezier!

 

Voor uitgevers, boekhandels en auteurs

Contenthuis helpt uitgevers, boekhandels en auteurs bij de verkoop van boeken via een webshop. Boeken zijn voor ons papieren boeken, maar ook e-books en luisterboeken. Daarnaast verzorgen we ook de klantenservice rondom de boekenverkoop en hebben contact met uw klant. Is een boek niet aangekomen, lukt het niet om een e-book te lezen of speelt een luisterboek niet af: de Klantenservice van Contenthuis helpt de consument per e-mail, telefonisch en met een goede Frequently Asked Questions-pagina.

Contenthuis heeft aansluitingen bij CB Logistics (Centraal Boekhuis en eBoekhuis) en Luisterhuis voor het afhandelen van bestellingen. Onze technische partner Xedia realiseert ook uw website en/of webshop met boeken. Dankzij een jarenlange ervaring en contacten in de uitgeef- en boekenbranche hebben begrippen als OPDNAW-bestelling, Onix 3 xml en metadata geen geheimen meer voor Xedia. 

 

Klanten